OVER MIJ

In 1997 ben ik na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in de (S)GGZ gaan werken in de forensische psychiatrie. De eerste jaren werkte ik als groepsleider en forensisch behandelaar en sinds 2009 als systeemtherapeut. Hierin heb ik mijn passie gevonden. Vanaf 2018 heb ik dit uitgebreid met Emotionally Focused Therapy (EFT). Inmiddels ben ik aanvullend getraind EFT Registertherapeut. Na 23 jaar met veel plezier in de forensische psychiatrie te hebben gewerkt, wilde ik mijn horizon verbreden. Vanaf 1 november 2020 werk ik dan ook op detacheringsbasis als systeemtherapeut in de (S)GGZ en ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Ik ben een ervaren therapeut; betrokken, begripvol, enthousiast, geduldig en daadkrachtig. Ik ben niet snel van mijn stuk gebracht en ben gewend om moeilijke onderwerpen te bespreken en te behandelen. Ik geloof in openheid en transparantie en ben dat zelf ook naar iedereen die bij mij in behandeling komt. Therapie vergelijk ik vaak met een ontdekkingsreis, waarbij je samen inzichten verkrijgt, nieuwe ervaringen opdoet en antwoorden probeert te vinden om datgene waar je last van hebt te verminderen. Je gaat tenslotte met een reden of een doel in behandeling.

Naast mijn eigen praktijk werk ik samen met Psychologen Ravellaan, waar ik niet alleen mijn praktijk houd, maar als systeemtherapeut ook bijdraag aan behandelingen bij collega-therapeuten. 

Beroepsregistraties

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) en lid van Stichting EFTNederland.
Samenwerkende Psychologen Ravellaan


Copyright praktijkragnahell